Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Textured Plastic Trim

När det blir dags att tvätta din bil, bör särskild omsorg ägnas åt den texturerade plast trim. Det tar mer än vanlig biltvätt schampo att rengöra texturerat trim. Om du vill att det trim att se så gott som ny, lyssna några av dessa tips. En eller flera är skyldig att arbeta för att rengöra texturerade plast trim på din bil. Instruktioner
1

Spraya texturerade trim med vatten innan du påbörjar rengöring metod. Det är bäst att ta bort smuts och skräp med vanligt vatten innan du gör en mer grundlig rengöring jobb.
2

Applicera oljan jordnötssmör till en trasa och torka av texturerat plast trim. Denna olja fungerar bra att lämna din klädsel blanka och rena. Slang off efter applicering.
3

Sätt vit tandkräm (ej gel) på en gammal tandborste och skrubba texturerade trim. Detta fungerar särskilt bra om du försöker att ta bort gammalt vax som kan ha torkat på trim från den senaste gången du vaxade bilen.
4

Använd en silikon spray och dressing att rengöra texturerat plast trimma. Detta kommer inte bara hjälpa till att städa trim, men hålla den skyddad också.
5

Prova en produkt speciellt utformad för att rengöra texturerat plast trim. Vissa produkter fungerar bäst bara på mjuk plast, men vissa produkter, såsom Black Wow ™, har skapats för att rengöra och skydda texturerad plast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122128.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.