Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man kan eliminera röklukt i en bil

Den stickande, fräna lukten av cigarettrök dröjer i stängda utrymmen som insidan av din bil. Nikotin från cigarettrök skapar en gulbrun fläck med en oljig återstod. Denna fläck innehåller röklukt som följer varje yta i bilen. Även om rök lukt klamrar sig fast vid ytor, kan du ta bort lukt och fläckar, och returnera bilens interiör till dess friska, luktfri tillstånd. Saker du behöver
vit vinäger
Sprayflaska Rengöringsdukar
fläckborttagningsmedel mattan schampo
Carpet shampooer
Bakpulver
mjuk borste
Vacuum

Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska med outspädd vinäger. Spraya alla plast, vinyl och glas ytor inuti bilen för att rensa bort rök fläckar och ta bort rök lukt. Torka av vinäger spraya med en ren trasa, tillämpa mer sprej som behövs och byta till en ren trasa som varje duk blir smutsig.
2

Shampoo alla heltäckningsmattor eller stoppade ytor i bilen med hjälp av en matta shampooer och schampo som har fläckborttagningsmedel i det. Lämna fönster öppna, om möjligt, att låta luften för att torka mattan och stoppning.
3

LUKTFRI din bil interiör ytterligare genom att strö bakpulver på alla mjuka ytor. Arbeta bakpulver i mattan, klädsel och andra mjuka ytor genom att försiktigt skrubba den med en borste. Låt bakpulver att sitta på ytorna natten.
4 Använd ett vakuum för att avlägsna rök lukt från bilen.

Dammsug bakpulver nästa dag, efter att den har möjlighet att absorbera kvarvarande rök lukt från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122894.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.