Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Dekaler från bilen

Nästan varje bil som köpts upp av en ny eller begagnad bil mycket har minst en eller flera dekaler på den. De flesta återförsäljare sätta sin firma på bilar i form av dekaler eller märken. Ju längre en dekal har fastnat på din bil, desto svårare kan det vara att ta bort den utan att skada lacken under dekalen. Saker du behöver
Blow Plast torktumlare
gummiskrapa
Clay bar kit
Visa fler instruktioner
1

Direkt värmen från slaget föraren jämnt över dekal att värma limmet under den. Håll slagtork flytta så att du inte håller värmen riktas på ett ställe i mer än några sekunder. Uppvärmning färgen för mycket kan orsaka det att vara lättare skadad.
2

Använd en plast gummiskrapa för att dra försiktigt bort dekalen. Använd mer värme på dekalen om det svalnar. Du kan även använda dina naglar, men limmet fastnar på fingret, och det kan vara varmt från fön. Peel tills allt av dekalen är borta. Några eller de flesta av limmet kommer att förbli.
3

Spray smörjande spray från lera bar satsen över området. Gnid leran bar fram och tillbaka över den smorda området. Leran bar plockar upp limrester.
4

Vik leran bar över att avslöja en ren yta och upprepa spraya lim och gnugga leran över det. Gör detta tills limmet är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122312.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.