Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Paint eller stänk från billack

Du bil är utsatta för olyckor och missöden när den står parkerad utomhus. Paint kan hitta den väg till din bil genom en mängd olika sätt. Någon kan måla med din bil och inte inser att han är färgning din bil med färg droppar eller stänker. Du kan även vara orsaken till färgning din bil med färg genom att måla av det utan att riktigt täcker fordonet. Eller du kan röra vid ytan på din bil med färg-färgade händer. Det är fullt möjligt att ta bort färg fläck och stänker från ytan på din bil. Saker du behöver
Isopropylalkohol
Microfiber handdukar
Goo Gone
Clay Bay | diskmedel
Visa fler instruktioner
Isopropylalkohol Metod

1

Köp en flaska isopropylalkohol. Det är mycket billigt och det kan köpas in om någon affär.
2

Fukta en microfiber handduk med isopropylalkohol. Inte dränka handduken.
3

Placera den våta delen av handduken över pekfingret och långfingret.
4

Gnid färgen stänker på din bil kraftigt, tills färgen försvinner helt. Du kan antingen använda en upp-ner rörelse eller cirkulär medurs /moturs med fingrarna.
5

Ta bort överflödigt alkohol och måla med en torr microfiber handduk. Efteråt, torka bilen med handduken. Addera Goo Gone och Clay Bar Method
6

Köp en flaska eller burk Goo Gone, från butiker som Home Depot eller Lowes. Goo Gone har vidhäftningsförmåga som kan bli av med färg och inte lämna några kladdiga rester.
7

Köp en lera bar från någon bilverkstad eller butik. Clay bar är ett lim ämne som tar bort färgen.
8

Lägg ut en tillämpning av Goo Gone på varje färg fläck. Låt den för att ställa in fläcken för ett ögonblick. Gnugga bort färgen med en microfiber handduk. Arbeta långsamt och medvetet och gäller inte en massa press.
9

Ta bort eventuellt kvarvarande färg med leran bar med en upp-och-ner rörelse. Använd inte cirkulära rörelser och gäller inte en massa press. Torka ytan på bilen med din microfiber handduk.
10

Tvätta bilen med en lika blandning av diskmedel och vatten. Rengör av bilen och sedan torka den med microfiber handdukar eller låt den lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122453.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.