Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tar jag bort Armor All Från min bils Paint ?

Armor All invändig skyddsmedel inte är avsedd att användas på bilens lack . Dess främsta syfte är att skydda din bils plast och vinyl invändiga komponenter , såsom din dashboard . Ämnet kommer inte att skada bilens lack , enligt " Vanliga frågor " sektionen på Armor All hemsidan , men det kan lämna en oljig återstod . För att undanröja denna rest , skulle du behöva rengöra det drabbade området . Saker du behöver
Spray flaska med rent vatten
2 handdukar
Visa fler instruktioner
1 vatten

Spraya på området för bilens lack som har Armor allt på den . Detta kommer att bidra till att undanröja fet rester från bilens finish.
2

Torka av området i en cirkulär rörelse med din första hand handduk . När området verkar torrt , inspektera den för att avgöra om någon av återstoden återstår . Området med vatten
3

Spray igen om rester finns kvar . Torka av den i en cirkulär rörelse med din andra hand handduk . Detta bör ta bort Armor All återstod.
4

Ta din bil till en biltvätt och kör genom automattvätt eller använd manual biltvätt att grundligt rengöra ditt fordon . Om vatten och handdukar inte bort rester kommer biltvätt slutföra uppgiften .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123034.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.