Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur fixar Foggy Head Lights

De flesta fordon på användningen vägarna idag plast Strålkastarglas komponenter. Med tiden kan en plastlins bli gul eller dimmigt grund utsätts för väder och vind. Detta minskar avsevärt mängden ljus som når vägen, minskar din förmåga att se framåt. Inte bara är dimmigt strålkastare ett fult, kan de också kör på natten farligare. Återställa dimmigt strålkastare själv är lätt, och kommer att spara en massa pengar i processen. Saker du behöver
Tvålvatten
Sprayflaska
Rag
Maskeringstejp
Sandpapper
Plastic Cleaner Review Drill
skumdynor
Plastic polermaskin
Plast tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör Strålkastarglas med tvål och vatten. Torka linsen helt.
2

tejp Använd maskeringstejp för att täcka eventuella målade områden runt Strålkastarglas. Sprutar tvålvatten på objektivet. Använd sandpapper för att avlägsna eventuella grumlighet, gulnar och ytor repor.
3

Sprutar mer av såpvatten på linsen när den drys, och fortsätta slipa tills fogginess reduceras avsevärt. Torka av linsen med en torr trasa.
4

Använd en borr och en skum pad bifogad fil med ett par droppar av plast renare på den för att rengöra linsen. Innan du börjar borra, gnugga plast rengöringsmedel in i linsen.
5

Starta borren i hög hastighet och arbeta den fram och tillbaka från vänster till höger och från topp till botten. Gör flera pass över linsen, tills du ser ett töcken på objektivet. Torka av linsen.
6

Applicera en linje av plast polermaskin till skum pad. Utan att starta borren, gnugga polermaskin på hela linsen. Kör borren vid hög hastighet, med användning av flera passager över hela linsen, tills det blir klart. Torka av linsen.
7

Applicera plast tätningsmedel till en ny skum pad. Gnid plastisk fogmassa på linsen. Kör borren i hög hastighet över hela linsen för flera pass. Torka av linsen med en ren trasa. Ta bort maskeringstejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122817.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.