Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en motorcykel vindruta

En del av den spännande upplevelsen av att köra motorcykel känner vinden i ansiktet när du kryssning längs , se det vackra landskapet i världen passerar förbi . När buggar och smuts gips som blanka motorcykel vindruta , att veta hur man korrekt att rengöra den kommer att säkerställa år av tydlig ridning framöver . Instruktioner
1

Lossa de befläckade critters genom att blötlägga en mjuk trasa i varmt trasa och lägga den indränkta trasan över vindrutan så att den kan fortsätta i flera minuter . Använd samma trasa för att torka av insekter borta . Skölj och upprepa vid behov .
2

Använd en svamp eller mjuk trasa för att rengöra motorcykel vindrutan med en lösning av varmt vatten och en liten mängd diskmedel .
3

Skölj med rent , varmt vatten och låt motorcykeln vindrutan lufttorka eller torka torrt med en mjuk trasa .
4

bort repor med en ren , mjuk trasa och en god kvalitet polering förening , genom att följa tillverkarens anvisningar . Buff vindrutan för hand , med hjälp av en maskin rekommenderas inte .
5

avsluta jobbet genom att använda ytterligare en ren , mjuk trasa och applicera en liten mängd Pledge . Lacket fyller små repor och hjälper till att ta bort alla överblivna bugg inälvor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122102.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.