Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort fläckar från Car Windows

Surt regn, hård-vatten insättningar och underlåtenhet att torka fönstren efter tvätt kan orsaka prickiga bilfönster. Svårigheten att ta bort fläckar auto glas beror på svårighetsgraden av problemet, och du kan behöva byta glaset om etsningen har inträffat. Vanliga hushålltillförsel är ofta tillräcklig för att rengöra auto fönster. Kommersiella auto glasprodukter kan hjälpa dig ta bort envisa fläckar på bilglas. Kontakta din återförsäljare eller auto glas shop för hjälp med svåra fläckar eller etsning. Saker du behöver
sprayflaska
Destillerat vatten
vit destillerat ättika handdukar
Papper
Luddfri dukar
fin stålull
Bilglas polska
Microfiber handduk eller motordriven buffert
Wax
Visa fler instruktioner
1

Spray fönstren med en 50/50 blandning av destillerat vatten och vit destillerat ättika och torka fönstren torrt med en mjuk , luddfri handduk. Detta kommer att ta bort smuts och milda fläckar vatten.
2

Fukta hushållspapper med outspädd vit destillerat ättika och placera dem över den prickiga glaset. Låt den fuktade handdukar att sitta på den prickiga glas för ca 10 till 15 minuter och torka av glaset torrt med luddfri handduk.
3

Spraya vatten och ättika lösning på fönstren och skrubba glaset fläckarna med fin stålull, såsom klass 000 eller klass 0000. Stålull tar bort fläckar utan att skada glaset, men testa ett icke synligt område förväg. Torka av fönstren ren när du tar bort fläckar.
4

Ansök auto-glas polish med en luddfri handduk och polera det med en microfiber handduk som det börjar torka, eller använda en motordriven buffert . Kontakta din återförsäljare eller auto verkstad för den här tjänsten om det behövs.
5

Wax fönstren för att hjälpa förhindra framtida vatten spotting, vilket föreslagits av Popular Mechanics.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122516.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.