Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rensa bort Tvål Märken på bilrutor

Generellt kan man säga en bil älskare bara genom att titta på utsidan av hans bil. Bilar som får rätt vård och uppmärksamhet, och är väl rengjorda regelbundet, har en viss typ av glans som förhöjer deras skönhet. Men rengöring av en bil är ingen fem-minuters lätt uppgift, och kräver omsorg och försiktighet. Vid rengöring av fönster, är det alltför lätt att lämna bakom tvål märken och ränder som kan förstöra utseendet på hela din bil. Rengör dessa från att återvända bilen till sin rätta skönhet. Saker du behöver
Luddfri handduk
Microfiber handduk
vit vinäger
Destillerat vatten
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
1

Blanda lika delar vinäger och varmt, destillerat vatten i en sprayflaska. Använd destillerat vatten för att undvika klor eller andra kemikalier i kranvatten från färgning dina fönster.
2

Spraya ett tunt skikt av rengöringsmedel på din bil fönster. Du vill att väta fönstret, men inte blöta det så att tvålen omedelbart börjar löpa, vilket kan orsaka ränder.
3

Torka bort rengöringsmedlet --- och smuts och tvål märken längs med det --- med en luddfri handduk. Se till att du får in hörnen på fönstret, och överlappar dina slag så att du är säker på att du får alla de varumärkena. Torka tills det mesta av lösningen är borta och du kan inte längre se tvål varumärkena.
4

Gnid fönstret ytan med en microfiber handduk för att suga upp resten av rengöringsmedel och polera eventuella ränder bort. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122464.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.