Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man håller Gjutning på bilrutor Clean

Bil fönster gjutning (även stavat gjutning) skyddar insidan av dörren från elementen. Att hålla gjutning ren gör att den håller längre. Ren, är flexibel gjutning mindre benägna att spricka och skala bort. Detta område av fönster och dörrar är ofta förbises vid rutinmässiga bilvård, men det bör inte vara. Rengöring denna gummitätning runt bilen fönstren är enkel, tar inte mycket lång, och kan spara pengar från att byta tätningen i det långa loppet. Saker du behöver
Detailing pensel
Duk
Mild tvål
Gummi och vinyl balsam
Rubber Protectant bespruta
Visa fler instruktioner
1

Rulla ner dina fönster. Borsta gummitätningar fönster med en bilrekonditionering borste. Detta är för att torka bort damm och grus.
2

Fukta en trasa i varmt vatten. Tillsätt några droppar mild tvål (diskmedel är acceptabelt) till duken och skrubba detta under gjutningen. Om gjutning är mycket smutsigt, byt till en ren yta av trasan ofta. eller använd en ny fuktig trasa.
3

Torka listen ned med en fräsch, fuktig trasa för att skölja bort tvålen. Låt gummilisten lufttorka.
4

Spray en vinyl och gummi balsam på en ren trasa. Torka av balsam över fönstret gjutning. Autopia.org föreslår också tillämpa ett gummi och vinyl Protectant en gång i månaden till gjutning. Du kan använda det här med en trasa eller en svamp. Lämna den på att sjunka ner i gummit och sedan torka av den med en torr trasa. Detta skyddande hjälper till att hålla vinyl och gummi mot uttorkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122496.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.