Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får cigarett lukt ur en bil med en lukt Bomb

The Dakota Lukt Bomb är en lukt-eliminera produkt, som används i hushåll och fordon för att motverka oönskade lukter. Den är särskilt effektiv i den slutna miljön i en bil. Lukt Bomb släpper en dimma av lukt-fighting kemikalier i önskat område, kampen luktande partiklar som fäster de inre ytorna av ett fordon. Cigarettrök fäster vid tyg och andra ytor i en bil, vilket orsakar starka och hållbara lukter att stanna kvar. Denna inaktuella rök lukt kan vara särskilt svårt och dyrt att ta bort, typiskt kräver omfattande invändig tvättning och dammsugning. Lukt Bomb är en betydligt mindre tidskrävande och dyr lösning. Saker du behöver
Lukt Bomb
Damp rag
Visa fler instruktioner
1

Placera kapseln Lukt Bomb på en plan yta inne i bilen.
Sida 2

Tryck och lås ventilen på toppen av kapseln. Genast lämna fordonet, stänga alla dörrar och fönster.
3

Håll dörrar och fönster stängda och inte komma in i bilen i minst två timmar, eftersom detta kommer att störa reningsprocessen .
4

Öppna dörrar och fönster för att ventilera fordonet i 30 minuter. Gå inte in i bilen förrän tidigast 30 minuter efter att du börjar vädring interiören.
5

Starta motorn och kör luftkonditioneringen på högsta fläkt inställningen i några minuter, tills lukten från Lukt Bomb har tillräckligt bleknat. Lämna dörrarna på fordonet öppen under denna del av reningsprocessen.
6

Torka alla exponerade hårda ytor i bilen med en fuktig trasa, inklusive fönster, paneler och tillämpliga säten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123035.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.