Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Dirty Bilbarnstolar

Mellan arbetspendling, springa ärenden, och kör till olika andra evenemang, är det inte ovanligt för dig att spendera en hel del tid i bilen. På grund av detta, kommer du förmodligen hitta det nödvändigt att rengöra din bil från gång till gång. Bilbarnstolar är bland de artiklar som tar en hel del slitage och bör rengöras regelbundet. Olika typer av klädsel kräver olika rengöringsmedel och metoder. Det är viktigt att veta hur man korrekt att rengöra dina bilsäten eller så kan du sluta förstöra dem. Saker du behöver
Vakuum
Klädsel Cleaner Review Sponge
mjuk trasa
Skurborste balsam
Klädsel (lädersäten endast) katalog Bets repellerande (tyg säten) katalog
Visa fler instruktioner
rengöringsduk Bilbarnstolar
1

Vakuum dina bilsäten ordentligt. Ta bort allt löst skräp från ytan av sätena med en mjuk borst fastsättning. Använd ett fogmunstycke att komma ner i sprickor och veck av platserna.
2

Spray en beläggning av skum klädsel renare för tyg inredning på dina bilsäten. Använd en fuktig svamp för att torka sätena rena. Städa upp tvålrester med en mjuk trasa.
3

Låt stoppning av din bil säten lufttorka. När klädseln är torr, dammsug den igen för att återställa tupplur på tyget.
4

Spray en scotch guard fläck Protector på bilsäten för att skydda dem. Detta kommer också att göra rengöra dina bilsäten lättare i framtiden.
Clean Läder Bilstolar
5

Dammsug ytan på dina lädersäten bil med en mjuk borst fastsättning. Använd fogmunstycke att avlägsna skräp från sprickor och veck av platserna.
6

Ansök läderrengöring direkt till en mjuk tvättlapp. Torka av smutsiga delar och fläckar av klädsel tills de är rena.
7

Skaka tuffare fläckar med en mjuk borst skurborste. Gnugga inte lädret - bara agitera fläcken nog att lossa skräp och oljor. Blot lossade fläcken och renare ifrån läder med en ren trasa.
8

klädsel Vakuum läder igen för att ta bort allt skräp som har lossnat. Ansök läder balsam /beskyddare med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122892.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.