Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur gör jag deodorisera bilinredningar?

Plocka upp löst skräp och skräp i det inre av din bil kan hjälpa några med lukter, men det kan finnas andra frågor som du behöver ta itu med. Att grundligt deodorize bilens interiör, måste du ta en multi-steg som kommer att bli din bil av alla orsakerna till dålig lukt. Problem såsom mat och fläckar dryck, samt sällskapsdjur hår och urin, kan alla bidra till en illaluktande kupén. Saker du behöver
soppåse renare
Vakuum med klädsel borste och fogmunstycke
Matta Spray Cleaner
handdukar FROTTE
Carpet Deodorizer
allrengöringsmedel sprayar rengöringsmedel
Klädsel sprej renare
Lukt neutralizer bespruta
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp allt skräp och skräp från insidan av bilen och sätta in det i en soppåse.

2

Vakuum insidan av din bil med en dammsugare slang bifogad. Fäst bifogad klädsel borste och dammsuga säten, innertaket och bindestreck. Fäst fogmunstycke att dammsuga svåra att nå områden.
3

Spray färgade områden i mattan med en matta renare. Låt renare på fem till tio minuter och torka med en fuktig frottéhandduk. Strö en deodoriserande pulver för mattor på mattan, låt stå i 15 minuter och vakuum.
4

Torka mugghållare och andra plast delar av bilens interiör med allrengöringsmedel sprutas på en frottéhandduk.
5

Spot rengöra klädseln med en klädsel sprayar rengöringsmedel. Spreja rengöringsmedlet på färgade områden i sätena, vänta fem till tio minuter och torka upp renare med en fuktig frottéhandduk.
6

Spraya insidan av din bil med en lukt-neutraliserande spray för att bannlysa eventuella kvardröjande lukter efter rengöring din bil. Slå på tändningen och starta luftkonditioneringen. Spraya lukt-neutraliserande in i vindrutan-avstrykarhölje. Luftkonditioneringen kommer att distribuera lukt-neutraliserande in i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122807.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.