Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Clean & Polish metalltrådshjul

Wire hjulen är ofta en av de mest iögonfallande funktioner i en vintage bil. Många modeller av gamla Jaguars, Aston Martins eller Mercedes sport dessa hjul tråd så det är viktigt att kunna ta hand om dem för att få dem att matcha standarden på resten av bilen. Du kommer att kräva flera produkter och bra tålamod och teknik, men med alla dessa faktorer bör det inte vara några problem att få en skimrande glans från dina metalltrådshjul. Saker du behöver
Dukar
Borstar
Polska
Rust Remover Review högtryckstvätt
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Fukta hjulet med en fuktad, mjuk trasa.
2

Köp burkar rostborttagare och krompolish. Placera en sträng av dessa vätskor på kläder och borstar lämpliga storleken på området du arbetar på och gnugga upp och ner hjulens ekrar ordentligt. Gör samma sak i alla sprickor i hjulet. Addera 3

Använd en frätande trasa för att gnugga ner delar av hjulet, som har blivit smittat av rost. Fast skrubba dessa områden för att ta bort rost och börja få igenom ett nytt lager av glans.
4

spränga bort partiklarna från lös rost, smuts och damm med en högtryckstvätt. På grund av den invecklade natur metalltrådshjul, är det omöjligt att göra ett grundligt arbete med en trasa, så använd en högtryckstvätt på mer än 1.000 psi för att bli av bristerna.
5

Torka hjul medan gnugga med en torr, ren trasa. Detta kommer inte att helt bli av med vattnet, så komplettera detta genom att använda en kompressor eller ens en lövblåsare för att effektivt torka hjulet med varm luft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122851.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.