Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör en begagnad Brand Bil Läs Nytt

Om du försöker sälja din begagnade bil, men du vill få det att se så bra som möjligt för att få det bästa värdet från det. Det finns flera saker du kan göra själv, eller anlita någon att göra för att göra en begagnad bil se så bra och springer som en helt ny bil. Instruktioner
1

Rengör insidan av din bil. Ett av de enklaste sätten att göra din bil ser helt nya är att detalj insidan av din bil. En professionell kommer att städa, damm, tvätta och polera din bils interiör och ge det en fläckfri yta eller du kan välja att göra det själv för att spara lite pengar. Glöm inte mugghållare, instrumentpanel, konsol och öppningar vent.
2

bli av med någon fläckar dig att hitta och åtgärda eventuella revor i klädseln. Var noga med att städa upp under alla säten där skräp och smuts kan ansamlas. Vaccum överallt och använda en lukt eliminator som kommer att bli av alla trollformler inuti fordonet.
3

Fixa skador yttre organ för din bil, vilket även kan omfatta en ny lack. Om du har haft en Fender Bender eller backade in i något, kan din bil har repor eller lösa stötfångare. Ta din bil till en auto body specialist för att ha någon kosmetisk skada fast innan du försöker sälja den.
4

Reparera eventuella marker i bilens fönster eller speglar. Om det finns andra smärre reparationer som krävs för att bilens stötfångare, dörrar eller organ från att träffas, såsom små dings eller repor, använd touch-up billack att täcka dem istället för att ha en butik auto organ gör detta för att spara lite pengar.

5

Tvätta och vaxa bilens exteriör. Det första att fånga en potentiell bilköpare är bilens exteriör. Tvätta din bil, torka den grundligt och vaxa den för att ge den en fin glans. Om det blir dammigt, skölj den med en vattenslang och torka den minst 30 minuter innan en potentiell köpare kommer att titta på bilen.
6

Överväg att köpa en uppsättning nya däck. Om däcken har fortfarande bra mönsterdjup, sedan använda däck lysa på sidoväggarna, så de verkar nya och rengör hjulen ordentligt. Köp nya muttrarna, om något saknas eller är skadat.
7

Byt andra små kosmetiska bitar som saknas trim, köpa en ny uppsättning av vindrutetorkare, ersätta utbrända lampor eller något annat du ser att 'll göra bilen ser så ny som möjligt. Om du hittar något linsskydden knäckt, ersätta dessa och rengör dem fortfarande intakt, så de lyser. Rengör eller byt tanklock, om den är skadad.
8

Se till att bilen är mekaniskt ljud. Om möjligt, gör något underhåll eller reparationer kan du själv att spara pengar, men ta det till en bilmekaniker om du föredrar en mer grundlig inspektion. Smörj alla dörrlås och huva och släpper lastbil, så att de inte gnisslar inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122210.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.