Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hem botemedel för Tree Sap på en Clear Coated Vehicle

Vid rengöring kåda från klarlack yta av en bil, måste du vara noga med att inte använda några tunga lösningsmedel som aceton eller lacknafta. Dessa kemikalier kommer att lösas upp och ta bort kåda, men de kommer också orsaka din klarlack blir grumlig. Om du har en klarlack finish, det finns andra sätt att få bort kåda med vanliga hushållsartiklar. Sköljmedel Ark

Ta några blad tygmjukmedel och få dem blöta. Sakta börjar gnugga fuktspärrar över kåda. Var noga med att inte använda för mycket tryck, eftersom du kan repa bilens lack.
Baby Oil

Applicera lite babyolja för sav och låt den inställd i en timme. Den babyolja ska mjukna kåda, så att du kan ta bort det med en mjuk frottéhandduk eller en gammal t-shirt.
Icke Aceton Nagellack Remover

Nagellack Remover tar bort kåda, men se till att den inte innehåller aceton, eftersom aceton kommer att skada din klarlack. Applicera nagellack remover till trätjära plats med en frottéhandduk. Den nagellack bör upplösa trätjära, så att du kan ta bort den från bilen.
Senaste Step


När du tar bort kåda, är det viktigt att tvätta ytan på din bil med tvål och vatten och återställa viss bilvax. Använda någon av de ovan nämnda poster för att ta bort trätjära kan också ta bort vaxet från bilen, så det är en bra idé att återställa viss vax till den nyligen rengjorda platsen och polera det ut enligt bilvax riktningar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122383.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.