Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Refinish jag bilinredning?

Automotive klädsel täcker din bilbarnstol med stoppning, sadelgjord och slutligen, läder eller material tyg. Eftersom bilinredning måste vara extremt hållbara och slitstarka, det är oftast gjorda av tuffa syntetiska tyger, vinyl och läder. Men bara skinn och vinyl kan framgångsrikt och korrekt lackeras. Om du inte vill ändra din bilklädsel helt och bara vill förbättra utseendet på de befintliga material, kommer du vill veta hur man Refinish din klädsel. Saker du behöver
Dammsugare
Sponge
Mild flytande tvål
Plastfolie
Silvertejp
Crack filler
Sandpapper
slipdyna
Luddfri trasa
Stain
Paintbrush
Duk
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bilinredning grundligt att förbereda den för lackering. Använd en stark dammsugare att plocka upp löst damm och smuts först, oavsett om din klädsel är vinyl eller läder. Var försiktig så att du inte repar ytan på klädseln med spetsen på dammsugaren huvudet, så se till att använda rätt adapter förlängning. Torka av klädseln med en fuktig svamp med lite mild flytande tvål och varmt vatten. Låt sätena torka helt innan du fortsätter.
2

Inspektera din klädsel för att se var de mest slitna ställena är, där sprickorna är och hur skadade tyget är i allmänhet. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra det material som behövs för reparation och restoriation av din bilklädsel. Till exempel, om dina platser är relativt nytt, kommer de behöver bara en lätt touch-up, men om det finns sprickor i sätena, behöver du spricka spackel och bilkosmetik.
3

Förbered de övriga ytorna i bilen för lackeringsprocessen genom att skydda dem med plastfolie och stark tejp.
4

Ansök spricka spackel på några små sprickor på ytan av klädseln. Använd en mjuk trasa för att applicera spackel pasta, sedan bort överskottet. Låt klädseln botemedel som rekommenderas av tillverkaren på sprickan filler paketet.
5

Behandla vinyl eller läder säten med mycket fint sandpapper på alla områden, men särskilt de som är slitna och jämnas av överdriven användning . Var mycket försiktig, och använd inte för mycket press, bara lätt gå över ytan i raka, jämna drag. Du kan också använda en slipande dyna för några av områdena. Torka bort damm med en luddfri trasa.
6

Applicera fläcken, läder färg eller en liknande produkt till läder eller vinyl klädsel. Använd en pensel för svåra att nå platser och en trasa eller en svamp för större områden. Låt stolen torka och härda ordentligt.
7

Ansök läder balsam till din bilinredning att täta färg eller bets och ta hand om sätena. Tänk på att fräscha upp din klädsel regelbundet av rengöring och konditionering dess yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122806.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.