Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur gör jag lägre utsläpp för Texas Car Inspektioner?

I delstaten Texas, är ett årligt utsläpp test som krävs för att registrera din bil. Den utsläpp test säkerställer att bilen inte avger för mycket föroreningar. I vissa fall kommer din utsläppen testet misslyckas och du kommer att behöva vidta åtgärder för att rätta till problem i din bil. Men du kan planera i förväg till lägre utsläpp före provet. Saker du behöver
Spark Oil
pluggar
Luftfilter
Gas
Bränsleinsprutare
Visa fler instruktioner
1

Fyll din motor regelbundet med ett bra betyg av bensin. Ibland gaskvalitet kan orsaka dina utsläpp vara högre tillräckligt för att misslyckas inspektionen. Använd den bästa oktan du har tillgång till, med åtminstone 87 oktan vara minimum för de flesta bilar.
2

Kör en bränslespridare via din bil. Tillverkarna varierar på hur man kör bränsleinsprutaren, så se till att följa anvisningarna på etiketten bränsleinsprutningsdonet du väljer. Addera 3

Få ett oljebyte. Ett oljebyte kommer rensa ut allt skräp i bilens olja, som kan hjälpa till lite med utsläpp. Använd en bra syntetisk blandning olja om möjligt.
4

Få ett nytt luftfilter. Ju hårdare din luftfilter har att arbeta, har svårare din motor att arbeta för att andas.
5

Rengör eller ändra dina tändstift. Rengör tändstift ger din motor en renare start, vilket hjälper till med mängden utsläpp bilen släpper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122810.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.