Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Skunk Lukt från en bil

Om du har träffat en skunk på vägen, eller en skunk som passerar genom din trädgård helt enkelt valde att spraya din bil, kan lukten vara överväldigande. Till skillnad från vissa lukter, som vanligtvis kan elimineras efter ett par spritzes med deodorant, dröjer skunk spraya lång och verkar genomsyra allt. Lyckligtvis, även om det är en svår lukt att ta bort, är det inte omöjligt. En bra grundlig rengöring och rätt typ av deodorizers kan hjälpa till att eliminera skunk lukt från bilen. Saker du behöver
Bil schampo
trädgårdsslang
Däck Cleaner Review Cleaner säkert för instrumentpaneler
Svampar
Naturens Miracle Skunk Lukt Remover, Skunk Off, eller liknande produkt
Air Deodorizer
Aktivt kol
Visa fler instruktioner
1

tvätta utsidan av bilen med en trädgårdsslang och en svamp indränkt med bilschampo. Om inte en skunk kröp i bilen och sprutade inne bara, är chansen att han sprutas på utsidan. Rengör däcken med däck renare.
2

Öppna alla bildörrar att få så mycket frisk luft som möjligt. Bara detta kommer att hjälpa att skingra några av lukten. Ta ut alla mattor och andra lösa föremål. Du kan tvätta dessa separat efter större inre ytor har rengjorts.
3

Rengör instrumentbrädan med instrumentbrädan rengöringsmedel eller tvål och vatten. Torka det bra med en svamp. Torka försiktigt ner ratten också. Även om skunk var långt ifrån detta område av bilen, tenderar skunk lukt ska genomsyra allt.
4

Applicera remover skunk lukt till alla bilstol (du kanske vill testa det på dörren-sidan av sätet ot först se till att det inte missfärga tyget). Dessa sprutas på eller sponged på, beroende på märke. De flesta skunk lukt produkter tillämpas full styrka, och inte utspädd med vatten.
5

Spray eller svamp på skunk lukt remover till bilens mattor. Minns också att torka av alla konsoler och armstöd. Låt bilen för att torka i en timme. Håll dörrar, eller åtminstone de fönster som är öppna för luften ut.
6

Spray en air Deodorizer hela insidan av bilen. Innan natten, rulla upp fönstren flesta av vägen (för att hålla andra djur ut ur bilen) och placera två skålar av aktivt kol i bilen. Lämna dessa i bilen över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122298.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.