Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Skunk Lukt från insidan av en bil

Få saker är mer irriterande än att upptäcka en stark, utbredd skunk lukt inne i bilen. Enligt University of Arkansas Avdelningen för jordbruk, kan en skunk lukt pågå i två till fyra månader om den inte avlägsnas från den sprutade föremålet i tid. Ta bort skunk lukt från insidan av bilen omedelbart efter märker lukten att hindra lukten från blötläggning i ditt fordon. Saker du behöver
Vehicle schampo /tvål
Rags
Dry senap
Storebrand matta Deodorizer
Vaniljextrakt
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett skuggigt område. Öppna eller rulla ner bilens dörrar och fönster så att bilens interiör att vädra ut. Vädring fordonet på en varm, solig plats ökar styrkan av skunk lukt.
2

Tvätta hela bilen, speciellt området under din bil, mycket noggrant. Skunk lukt som är förhärskande på eller under bilen kan sippra igenom bilens ventiler och in i bilen. Tvätta utsidan av din bil med tvål och kallt vatten. University of Kentucky College of Agriculture Cooperative Extension Service rekommenderar grundligt tvätta området under din bil med en torr senap och vatten blandning. För att skapa den blandning, lös en kopp torr senap i en hink med vatten. Addera 3

Spray en butik-varumärke mattan deodorizer i bilen. Läs och följ alla etikettens instruktioner noggrant före användning. Storebrand mattan deodorizers finns på fordonsindustrin butiker.
4

Häll vaniljextrakt på en torr trasa tills den är ordentligt mättad med vanilj. Placera trasa i en öppen behållare och lägga den i baksätet. Enligt University of Kentucky College of Agriculture Cooperative Extension Service kan vaniljextrakt bidra till att minska eller ta bort skunk lukt från en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123053.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.