Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort bläck från Car Door Vinyl

Korgdörr vinyl tenderar att vara något porös och har fläckar, som bläck, tätt. Ju tidigare du märker bläck och försöka rengöra det, desto bättre. Efter att den har bakat på av solen och värme av bilen, blir det allt svårare att ta bort denna typ av fläck. Du måste ha tålamod när man rengör vinyl, såvida bläcket är mycket fräsch, kommer det att ta ett tag att ta bort. Persistens ska löna sig, dock. Saker du behöver
Cup
tvättmedel
Gummihandskar
pappershanddukar eller bomullspinnar
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Fyll en ren kopp med kallt vatten och tillsätt några droppar tvättmedel. Använd ett rengöringsmedel som hävdar att man kan ta itu med touch-fläckar, t.ex. bläck.
2

Sätt på gummihandskar och, beroende på storleken på fläcken, dip antingen en pappershandduk eller en bomullstuss i detta rengöring blandningen. Badda på bläcket, som täcker den helt.
3

Använd färsk, torr pappershandduk för att torka området. Försök att inte sprida vätskan runt dock, eller du kommer att sprida fläcken. Om några av bläcket lossnade på pappershandduk, använd färska handdukar och hålla applicera rengöringsmedel, torka bort mer och mer.
4

Använd tvättsprit, efter att du har tagit bort så mycket bläck som du kan med diskmedel och vatten. Bara doppa ett hörn av en torr pappershandduk eller en bomullspinne i tvättsprit och torka området. Detta lösningsmedel bör lossna bläck från vinyl, såvida det inte har varit på det under en lång tid, och i så fall, kan ingenting fungerar, enligt Procarcare.com. (Se referenser 1)
5

Dumpa renare ur koppen, skölj koppen och fyll på med rent vatten. Använd ett nytt papper handduk för att skölja bort rester av rengöringsmedel eller alkohol från vinyl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122739.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.