Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lim från ett bilfönster

Limma på ett bilfönster kan vara ett hot mot din säkerhet. Limmet kan skapa en förvrängd fläck på glaset som kan blockera din syn på en viktig plats. Väntar på limmet lösas upp i regnet är aldrig ett klokt beslut eftersom det kan ta månader. Om du vill ha en ren bil fönster, måste du ta bort limmet själv. Saker du behöver
Tape
Tarp
Duk
Vatten
Soap
Handskar
Aceton
Visa fler instruktioner
1 < p> Tape en plast presenning längs ned i fönstret för att skydda färgen nedan. Placera presenning på trim höger under fönstret i stället för direkt på glaset. De kemikalier som du använder för att ta bort limmet kan ibland äta igenom din billack, skapar ett ännu större problem än en prickig fönster.
2

Skrubba lim fläcken med en grov trasa fuktad med varmt vatten och tvål . Duken måste vara mjuk nog för att skona dina fönster men grov nog att skrapa bort limrester.
3

don ett par handskar för att skydda händerna om den grova trasan inte bort lim. Om limrester kvarstår, är det dags att använda starka kemikalier. Handskarna ska skydda dina händer medan du arbetar.
4

Tvätta fönstret med en generös portion av aceton. Låt aceton sitta i några minuter och sedan skrubba fönstret igen. Den aceton bör dra limmet precis utanför fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122965.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.