Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder vinäger att tina Vindskydd

Under vintermånaderna, många människor spenderar mer tid än de skulle föredra att försöka frosta vindrutan. Även om det finns många kommersiella vindruta vätskor som finns som hävdar att enkelt tina auto glas, kan en hemmagjord lösning vara lika effektiva och kan även spara lite pengar. Vinäger är den viktigaste ingrediens som finns i många naturliga rengöringsmedel. På grund av dess avisning kvaliteter, gör denna ingrediens också ett effektivt vindrutan defroster. Saker du behöver
Sprayflaska Mätglaset
1 dl vatten
3 dl vinäger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från din sprayflaska. Mät vattnet med din mätglaset och häll det i flaskan.
2

Mät ättika och häll det i samma sprayflaska. Sätt tillbaka locket och försiktigt skaka flaskan för att blanda innehållet.
3

Spray på vindrutan till ditt fordon generöst med ättika lösningen innan du går till sängs på kvällen. På morgonen, bör ditt vindrutan vara fritt från is.
4

Spray annan generös mängd av ättika lösning på vindrutan om vissa is har lyckats forma på det över natten. Den is och frost bör helt enkelt smälta bort. Om den inte gör det, fortsätter sprutning vindrutan med ättika lösning tills isen försvinner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122899.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.