Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lukten av räkor från en bil

När du transporterar färska räkor i bilen du kan sluta med en kvardröjande räkor lukt. Öppna fönstren för att låta frisk luft samtidigt som transporterar räkor kan hjälpa till att förhindra problem, men om det inte är möjligt vidta åtgärder för att ta bort fiskliknande lukt från bilen. Saker du behöver
Vakuum
Sprayflaska
vinäger
Rena dukar
Bakpulver
Skurborste
Auto luftfräschare
Visa fler instruktioner

1 Dammsugning avlägsnar luktande ämnen.

Vakuum din bil för att se till att det inte finns några räkor bitar, såsom svansar eller skinn kvar inuti som kan bidra till lukten.
2 Vinäger spraya både rengör och fräschar din bil interiör.

Fyll en sprayflaska med vit vinäger. Tvätta alla ytor i bilen med outspädd ättika spray, inklusive vinyl, plast och stoppade ytor. Vinäger kommer att rensa upp alla räkor vätska som kan ha spillts samt LUKTFRI bilens ytor.
3

Öppna ditt bilfönster och låta klädseln lufttorka. Strö bakpulver över alla stoppade och heltäckningsmatta ytor. Arbetet bakpulver i fibrerna med en skurborste tillåter sedan att sitta över natten för att ytterligare deodorize din bil interiör.
4

Vakuum bilens klädsel och matta för att avlägsna bakpulver. Häng en bil luftrenare för att lägga en fräsch doft till det inre eller fylla bilens askfat med bakpulver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123012.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.