Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Rust Pitted Chrome

Krom är en vanlig ljus arbete metall som används i fordon. Matt resistenta med en ljus lysa, ger krom ett attraktivt tillägg som täcker någon motor. Även krom kan vara mycket matt resistenta, gör det tenderar att rosta med tiden. Om denna rost får sitta på metallen, kan den rostar orsaka krom bitar att bli urkärnade. Kort för att re-kromatering urkärnade delen, kan du fortfarande återställa skönheten i finishen genom att ta bort rost och polera metallen. Denna process är effektiv endast så länge som krom inte flagna. Genom polering, kan den urkärnade yta fås att lysa igen, i slutet ser nästan lika bra som ny. Saker du behöver
Stålull
Tandborste
Vatten
Glas
Hushållens rengöringsmedel
bomullstyg
krompolish
Visa fler instruktioner

1

Ta bort rost från krom av delen. Använd en fin kvalitet av stålull för att lätt polera bort rosten. Gnugga på ytan av krom med en rask och tillbaka rörelse, alltid rör sig längs en del för att förhindra allvarligt repa målgång. Fortsätt att polera tills alla spår av rost har tagits bort.
2

Använd en tandborste doppad i hushållet rengöringsmedel för att rengöra svåra att nå områden i krom delen t.ex. sprickor eller skrevor. Blöt borsten i ett glas vatten och sedan doppa i en hög av vanlig hushålls rengöringsmedel. Skrubba kraftfullt på rost tills dess torkas klar. Skölj del noggrant för att avlägsna eventuella rester från rengöringsmedel.
3

Polera rengjorda, rost-fri krom med en mjuk bomullstrasa och krompolish. Placera en liten krets av polish på tyget, ungefär en krona i storlek, och sedan tillämpa polish för krom. Buff lacket på krom yta tills krom lyser starkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122565.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.