Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Chrome Exhaust

Chrome avgassystem är en populär och elegant alternativ för många bilar, lastbilar, motorcyklar och andra fordon. Nya kromade rör glans och är ett bra komplement till utseendet på alla fordon. Över tiden kan dock krom avgassystem förlora sin lyster på grund av den naturliga ansamling av smuts, damm, rost och annan vägsmuts. Lyckligtvis kan du återställa krom avgassystem till sitt ursprungliga utseende med hjälp av tvål och vatten, vinäger, krompolish och en hel del armbåge fett. Saker du behöver
mjuka trasor
Soap
Vatten
Vinäger
fin stålull
krompolish
Visa fler instruktioner
1 < p> Rengör kromade avgasrör med tvål och vatten. Det är viktigt att ta bort all smuts och damm innan du försöker ta itu med svårare uppbyggd på avgassidan. Du kan använda en trasa, handduk eller en mjuk borste i detta inledande skede av rengöring.
2

Torka rören med en ren handduk och torka bort all uppbyggd du kan.
Sida 3

Tvätta rören igen, denna gång med ättika som renare. Vinäger kommer att ta bort ytterligare smuts att tvålen inte kunde ta bort. När du har rengjort avgaserna med vinäger, torka rören ner med en annan mjuk, ren trasa.
4

bort rost och andra svåra buildups från avgaserna med finaste stålull tillgängliga. Doppa stålull i ättika och börja polera rosten borta med mycket lätt tryck. Var noga med att inte trycka för hårt, eftersom det är väldigt lätt att repa eller skada krom i detta skede av rengöring. När du har tagit bort det sista av rostfläckar, att torka avgassystemet med en mjuk, ren trasa.
5

Applicera en krompolish till ditt avgassystem och sedan polera den med en ren trasa tills krom skiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123101.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.