Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort torkade fågelspillning från bilens Finish

Fågelspillningen är extremt frätande och kan förstöra bilens finish. De innehåller också grus, som kan och kommer att repa din bil avslut om du försöker gnugga bort dem. Kombinerat med en solig dag, fågelspillning kan stelna till en substans med mer fastnar makt än Snabblim, och gör mer skada än grovt sandpapper. Saker du behöver
trädgårdsslang med sprejanordning Review, "Grön" rengöringsvätska
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Spray hela fordonet med vatten . Vatten är det närmaste till ett universellt lösningsmedel som vi har. Även om enbart vatten inte kommer att ta bort fågelspillning, kommer det att mjuka upp dem så att mindre rengöringsvätska kommer att bli nödvändigt.
2

Mix rengöringsvätska enligt förpackningens anvisningar. De bästa rengöringsvätskor använda naturliga ingredienser snarare än oorganiska, petroleum-baserade tensider. Vätskor som innehåller apelsin eller annan citrus oljor, trollhassel, vintergröna eller andra vegetabiliska tensider rengör bra utan att skada din finish.
3

Ansök rengöringsvätska till en mjuk trasa. Applicera inte direkt till din bil.
4

Pressa lite av vätskan över det värsta av fågelspillning och låt sitta i några minuter. Tvätta hela bilen, med mjuk trasa och breda armrörelser. Tänk "vax på, vax av," från filmen, "The Karate Kid". Dessa armrörelser kommer att hålla dig från att ha ömma muskler senare. Detta kommer också att se till att samma tryck och riktning har använts för varje del av bilen, förhindrar ränder senare.
5 p Om nödvändigt, doppa trasan i vätska en sista gång och klappa försiktigt på den återstående fågelspillning tills de är helt upplöst. Spraya hela bilen med din slang, vilket gör bilen att dropptorka. Torka bilen ner med en mjuk trasa för att förhindra vatten fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122183.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.