Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man fixar en tropisk Salt Fläck på Auto Paint

En tropisk salt fläck på färgen av ett fordon är väl synlig. Efter det salta vätskan torkar, lämnar det en fläck på den färg som har en vit färg och dammiga textur på ytan av färgen. Ta bort dessa fläckar kan vara svårt om du inte använder rätt verktyg. Ett salt bort tvätten är det enda sättet att ta bort alla rester av salt från färgen på fordon eller annat föremål. Efter avlägsnande av saltet fläcken, är det viktigt att skydda ytan av fordonet från framtida skador med paint polish och vax. Saker du behöver
diskmedel
mjuk borste
trädgårdsslang
Handdukar flygbiljetter Salt bort Autodisk
Plastpåse
Clay smörjmedel
bilpolish
bilvax
Kratsning trasa
Visa fler instruktioner
1

Använd ett högt spruttryck vatten från en trädgårdsslang för att spränga det färgade området. Använd en lösning av diskmedel och varmt vatten för att skrubba området rent med en mjuk borste. Torka området med gamla handdukar.
2

Spray ytan av fläcken med en salt-bort automatisk renare spray. Denna formel är utformad för att avlägsna färgfläckar från ytan av fordonet. Torka av renare bort med hjälp av cirkulära rörelser med en mjuk trasa.
3

Placera din hand i en plastpåse. Kör din hand över det färgade området. Om ytan känns ojämn, har saltet orsakat sannolikt liten rost eller korrosion fläckar ska visas. Om du åtgärda dessa fläckar snabbt, kan du lämna tillbaka bilen till sin ursprungliga mjukhet. Om du inte raderar dessa grova områden, kunde rostfläckar spridas från detta område till resten av fordonet.
4

Spray området grov med en lera smörjmedel för att förbereda ytan för leran bar . Gnid en lera bar över den ojämna yta på färgen i cirkulära rörelser. Detta avlägsnar rostfläckar från ytan av färgen. Fortsätt att gnida leran över fläcken tills den glider fritt över ytan. Torka bort all lera rester med en polering trasa.
5

Applicera ett lager bil polish över det område som tidigare var färgas på bilen. Detta hjälper till att återställa glans till färgen och återställa det till en som ny utseende. Följ med ett lager bilvax för att skydda ytan. Använd en polering trasa för att tillämpa de båda ämnena i färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122933.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.