Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tjära från färg

De trampar på bilens däck plocka upp någon variation av väg skräp och slunga den på de nedre sidorna av din bil. Oljor, vägsalt och tjära - speciellt i varmare månader - kan orsaka skador och ser fula om de inte tas om hand omedelbart, men kan ta bort tjära från lackerade ytor på din bil vara knepigt. Använda en substans stark nog att ta bort tjäran kan också skada din färg. Att veta hur man korrekt att ta bort tjära från din bil är viktigt att hålla din färg i gott skick. Saker du behöver
Bug och tjära remover
ren trasa
Biltvätt lösning
hink vatten
Sponge
Automotive vax
Visa fler instruktioner

1

Parkera fordonet på en väl skuggade området och i direkt solljus. Se till att ytan på din målningsarbetet är sval vid beröring innan denna procedur.
2

Spray de drabbade områdena på bilens färg med en bugg och tjära remover. Låt remover suga in och mjuka upp tjära för tiden rekommenderas i anvisningarna på burk eller flaska. Addera 3

Torka de uppmjukade tjära insättningar från din bil med en ren, mjuk trasa. Gnugga inte när man använder tjära remover eftersom du kan skada din färg. Återapplicera felet och tjära remover till envisa områden, och låt den suga in Upprepa så många gånger som behövs för att avlägsna tjära insättningar.
4

Tvätta fordonet med en bil biltvätt lösning utspädd med vatten och en svamp. Skölj bilen noga med vatten för att avlägsna all tvål och rester av tjära remover.
5

Torka fordonet ordentligt. Applicera fordonsindustrin vax till de områden där man tidigare tillämpade felet och tjära remover med en mjuk trasa. Låt vaxet torka till en dimma, och torka av det med en mjuk, ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122688.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.