Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Återvinn Car-Wash Water

Avloppsvatten från tvättar bilen på trottoaren flyter normalt in i en kommunal storm-drain system som inte är föremål för samma behandling som vatten i "sanitära" avloppsnätet. Kommersiella biltvättar krävs vanligtvis att återvinna eller behandla sitt avloppsvatten, så välgörenhetsorganisationer bör använda dem för insamlingar när det är möjligt. Enligt US Environmental Protection Agency, "Mest dagvattensystem påverkan från biltvätt är från invånare, företag och välgörenhet bil insamlingar tvätta att ansvarsfrihet förorenat tvättvatten till stormen avloppssystemet." För att minimera utsläpp storm avlopp, tvätta bilar på en gräsmatta. Biltvätt kit för att hålla smutsigt vatten ur stormen avlopp erbjuds fundraiser grupper utan kostnad från vissa län. De kan också köpas för enskilt bruk. Kit kan också dra "bostäder grupper såsom stadsbostad komplex, bostadsrätter, husägare föreningar eller andra som kan ha en hög volym av biltvätt i samhället", enligt en av de län, Kings County i Washington. Saker du behöver
Car-wash kit
sandsäckar
Visa fler instruktioner
1

Placera säkerhet kottar ur satsen runt stormen avloppet, speciellt när du 're placera satsen, att varna bilister för att ge dig rum.
2

försiktigt dra upp gallret till avloppet och placera badkaret ur satsen i öppningen.

3

Använd sandsäckar som är nödvändiga för att avleda biltvätt avrinning i stormen avloppet där du placerat bassängen, för att undvika att vattnet går till en annan avloppet ner på samma gata.
4

Bifoga slangen från satsen till pumpen och plats som i badkaret.
5

Vidarekoppla avfarten änden av slangen till en gräsmatta, buskar eller träd. Det kan också vidarekopplas till ett avloppssystem med en toalett eller handfat. Insamlingar kanske kan avleda vattnet till gräs och träd i en gemenskap park.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122863.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.