Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Paint Sprutningsundersökning av gummi på bilar

När du målar en bil, kan det vara svårt att komma ihåg att skydda varje del av sprutdimma. Däck är ofta vänster upptäckts eftersom de inte verkar vara en viktig del av bilens yta. Overspray från färg och primer kan få hela gummit på däcken. De flesta av färgen kan lossna under lång tid, men det du vill ta bort färgen sprutdimma från gummit omedelbart, det tar en del arbete. Saker du behöver
thinner
Handduk
Red instegsskydd pad
Biltvätt tvål
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Pour thinner på en handduk och torka handduken över färgen sprutdimma. Se till att handduken är indränkt med thinner. Häll inte de tunnare direkt på däcken eller du riskerar att få tunnare på fälgar eller omgivande målade ytor i bilen. Du behöver nog tunnare för att suga färgen overspray på däcken bara. Låt det dra i fem minuter.
2

Använd en röd instegsskydd pad från en Biltema att skrubba färgen sprutdimma. Röda skava kuddar är motsvarigheten till ett fint sandpapper, men kommer inte att falla isär när skrubba gummidäck. Skrubba tills allt bläck är borta.
3

Tvätta däck och hjul med biltvätt tvål och vatten. Detta tar bort alla kvarvarande thinner och översprutade. Använd inte disk vätska, vilket kan orsaka att gummit för att torka ut i förtid. Skölj däck och hjul helt med en slang eller rent vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122954.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.