Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad är det bästa sättet att rengöra Däck Fälgar?

En ren och vaxad bil är en stor sak att beundra, men en smutsig uppsättning däck fälgar förstör synen. Miljöbil fälgar göra din resa glans, och rengöringen inte behöver kosta en förmögenhet. Produkter på marknaden plus en liten armbåge fett är allt som krävs för att hålla dina däck fälgar snygg. Vid rengöring av däck fälgar, använd en separat gäng rengöring trasor för att undvika att sprida smuts karossen till din däck fälgar. Saker du behöver
Bucket
Varmt vatten
Sponge
Brush nära Old Shammy tandborste
eller mjuk trasa
Milt rengöringsmedel
icke frätande vax eller polish

Visa fler instruktioner
1

våt däcket fälgar med varmt vatten. För aluminiumfälgar, använd en borste med medeltunga till tunga borst. För chrome däck fälgar, som är flashiga utseende, men inte lika robust som legeringar, använd en mjuk svamp, och undvik att använda stålull och borstar med hård borst. Applicera ett milt rengöringsmedel för att din svamp eller borste.
2

Tvätta fälgar noggrant och försiktigt i en cirkulär rörelse, ta hand om förkromad däck fälgar för att undvika hård skrubbning. Använd en gammal tandborste för att rengöra trånga utrymmen en borste eller svamp kan inte nå. Skölj däcket fälgar grundligt med varmt vatten.
3

Torka däcket fälgar med en mjuk trasa eller sämskskinn. För att göra chrome däck fälgar verkligen lysa, tillämpa en icke-frätande vax eller polish som säljs på de stora bil-butikerna. Om du söker däck glans eller renare, hålla renare eller glans från att röra däcket fälgar, och torka bort överflödig glans från däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122626.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.