Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort primern från Car Windows

När du gör reparationer på kroppen av en bil , maskeringstejp och papper används för att täcka områden före sprutning färg på plåten . Många gånger maskningssteg glöms när det blir dags att spruta primern på bilen . Detta kan leda till stänker och droppar primer på fönsterglas av en bil . Primer fäster inte att släta hårda ytor samt färg gör , men primer kan ändå vara svårt att ta bort om rätt material inte används . Saker du behöver
Flat
rakblad Mycket fin kvalitet stålull
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Använd en rakblad för att skrapa bort majoriteten av primern. Håll bladet på den matta sidan , placera den skarpa sidan på glaset och vinkel på bladet så att den vassa sidan är ut framför din hand . Skrapa primern bort av glaset med rakbladet . Bladet kommer inte skära in i glaset så länge det hålls plant och i vinkel .
2

Gnid fönster med mycket fin stålull med små cirkulära rörelser . Detta tar bort eventuellt kvarvarande primer och rensar allt bort från glaset utan att repa glaset .
3

Spray fönstret fönsterputsmedel på windows och använda pappershanddukar för att torka dem rena . Torka av fönstren vänster till höger istället för uppåt och nedåt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123132.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.