Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur återställa en Bilens Matta Efter vattenskador

Vatten och mattan inte blanda väl. Matta tenderar att absorbera vätskor, och det kan skada mattan fibrer och släpp obehagliga lukter. När mattan i en bil blir blöt, kan vattnet torka ordentligt, och lukten ökar på grund av avsaknaden av luftflödet inne i bilen. Rent vatten skada på en bils matta så snart som möjligt för att säkerställa och mögel inte utvecklas. Saker du behöver
Gamla handdukar
Shop vakuum
trädgårdsslang
mattan schampo
Skurborste
Vakuum
Matta uppdaterare eller bakpulver
Visa mer Instruktioner
1

bort mattan från bilen om mattan är avtagbart och utanför. Använd gamla handdukar för att suga upp vätska från mättat mattan.
2

Kör vätskebindande maskin såsom en butik vakuum över mattan för att ta bort så mycket vatten som möjligt. Hålla igång butiken vakuum över mattan tills vätskan är inte längre lyfta från mattan.
3

Lägg mattan över ett klädstreck eller järnväg handtag. Sätt i solen om möjligt påskynda torktiden.
4

Rengör mattan med en matta schampo. Spraya mattan med en trädgårdsslang och skrubba med mattan schampo. Skölj mattan med slangen och hänga på tork i solen. Schampot förstör bakterier bildar på mattan.
5

Dammsug mattan efter det grundligt har torkat. Strö mattan uppdaterare eller bakpulver på mattan för att ge det en ren doft.
6

Kassera våta stoppning ur bilen och ersätta med ny stoppning. Placera rena, torra mattan tillbaka till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122673.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.