Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur eliminera Funky lukter och dofter i en bil utan kemikalier

Är det någon annan förvånad över hur lukter kan vara kvar i en bil i flera dagar åt gången? Jag har en Toyota och en Chevrolet och ibland lukter förblir för ett par dagar. Många människor skulle vilja hålla fönstren öppna för att lösa denna fråga. Problemet är, ibland windows måste hållas stängda för säkerhets-och väder frågor, ofta i flera dagar åt gången. Om insidan av bilen måste deodoriseras efter transportera mat, husdjur, eller en rökare denna enkla idé kan vara det bästa sättet. Speciellt om idén att spraya kemikalier i ett begränsat område där du andas inte tilltalar dig. Saker du behöver
Begagnade kaffebönor
vattentät behållare såsom en tupperwear eller ziplock behållare.
Visa fler instruktioner
1

Häll de använda malda kaffebönor i en vattentät container.Fill behållaren så full som du önskar. Papperet Filtret kan även tillsättas.
2

Placera behållaren i bilen med locket removed.Used kaffesump absorbera lukt och släpper en varm behaglig doft som är svår att replikera med kemikalier.

3

Placera locket nära kaffet marken fylls container.Other passagerare som kommer in i bilen inte kan se eller välta behållaren. Innan nämnda passagerare in i auto, vara säker på att tätt täcka behållaren kaffet marken innan grunderna spills. Det kan också vara en bra idé att nämna att saker kan behöva "organiserade" innan passagerarna in.
4 p Om du inte en kaffe drinker men gillar doften, kommer många caféer gärna bidra använda kaffesump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122211.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.