Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bilbarnstol för en Chrysler Jeep

Jeepar har äventyrare "gynnade fordon val för mer än sextio år. Eftersom armén kontrakterade första jeepar 1940, har Jeepar blivit älskad för sin hållbarhet och off-road finess. Idag kan off-Roaders och förorts äventyrare välja mellan sju modeller. Jeepar kommer med ett brett utbud av alternativ, inklusive tyg eller läderklädsel. Rengör din klädsel regelbundet för att upprätthålla sin nya utseende. Saker du behöver
Vakuum
Diskmedel
Vinäger
Bucket
Mjuk skurborste renare
Läder och balsam
Vita dukar
Glasrengöringsmedel
Bakpulver
Borax (hittats av tvätt tvål) katalog Isopropylalkohol
Pipett
Nagellack remover
Visa fler instruktioner
General Cleaning
1

Dammsug din jeep platser med en butik vakuum eller kommersiell bil vakuum. Vakuum två till tre gånger per månad för att ta bort damm och skräp som kan orsaka slitage.
2

Blanda 4 dl varmt vatten, 1/8 kopp diskmaskin tvål och 1/2 dl ättika i en hink för allmän rengöring. Scrub tyg säten försiktigt med blandningen. Blötlägg inte tyget. Upprepa processen med rent, kallt vatten för att avlägsna tvålrester, vilket kommer att locka smuts. Lämna dörrarna öppna för att påskynda torkningen.
3

Ansök läderrengöring på dina lädersäten med en ren vit trasa. Använd en mjuk borste eller tandborste för att komma in i sprickor, men borsta försiktigt så att du inte repar lädret. Gnid allt renare ut och tillämpa en läder balsam med en ny vit duk för att hålla platser mjuk och smidig.
Fläckborttagning
4

bort kaffe och fläckar fett. Spray kaffe och fläckar fett med fönsterputs och torka med en vit duk. Skölj med varmt vatten och torka igen.
5

Städa carsickness fläckar. Skrapa upp allt fast material med en färgskrapa eller kniv. Blanda 1/2 kopp bakpulver med en kopp varmt vatten till en tjock pasta. Applicera pastan och låt det stå i 30 minuter för att neutralisera syran i kräkas. Skrapa pastan och rengör fläcken som du skulle för allmän rengöring. Om lukt kvarstår, strö borax på fläcken och vänta en timme. Dammsug borax upp. Använd denna metod på mattan, liksom.
6

bort bläckfläckar. Applicera några droppar isopropylalkohol med en pipett. Spola fläcken med nagellack remover. Blot med en ren vit trasa. Skölj med varmt vatten, men inte blöta tyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122681.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.