Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren BMW Fälgar

En BMW kan vara en show bil eller en vardaglig fordon. Att hålla bilen ren är viktigt att bibehålla utseendet och förhindra repor. BMW fälgar är krom, som kan skadas lätt. Ta bort eventuellt skräp eller stenar som har fastnat på direkt. Dessutom kommer rengöring av fälgar hålla glans och bevara värdet av BMW. Det är viktigt att rengöra fälgarna minst en gång i veckan för att förhindra skador från smuts och skräp. Saker du behöver
BucketSoft spongeRim cleanerSoft handduk
Visa fler instruktioner
1

Samla rengöring leveranser och köpa fälgen renare. Skaffa en mjuk, icke repande svamp och handduk. Tillsätt varmt vatten till hinken, fylla den halvvägs.
2

Dunk svampen i hinken. Pressa ut överflödigt vatten. Gnid BMW fälg för att avlägsna smuts och fett. Använd en cirkulär rörelse för att rengöra och vara försiktig med lösa stenar eller skräp. Ta bort eventuella stenar eller skräp för hand så att du inte mosa dem i fälgarna under rengöring.
3

Spreja rengöringsmedlet på BMW fälg. Börja uppifrån och spraya i rader nedåt. Om du använder en pour flaska, använder ungefär en kvarts storlek mängd rengöringsmedel på svampen.
4

Låt renare sitta på däck fälg i ungefär tre minuter.
5

Vrid ur svampen i hinken. Eliminera allt renare från svampen. Torka sedan fälgen torrt med en mjuk trasa, avslöjar en glans.
6

Upprepa steg 2 till 6 för resterande däck fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122314.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.