Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort flytande vax från bilar

När vaxning en bil, du har ett val mellan pasta eller flytande vax. En del människor föredrar den ena över den andra för orsaker, inklusive enkel tillämpning och prestanda. Vax ger ett lager av skydd för bilens färg, och flera program kan krävas. Efter tillämpning flytande vax, ta bort det på rätt sätt lämnar ett glänsande, glittrande yta på bilen. För bästa möjliga resultat för bilens finish, använda rätt verktyg och tekniker för att avlägsna flytande vax från bilen. Saker du behöver
Mikrofibertrasor
Visa fler instruktioner
1

bort flytande vax efter att det har vänt en dimmig eller grumlig färg. Det kan ta 15 till 20 minuter från det att du först tillämpade vaxet.
2

Vik en mikrofiberduk i mitten, sedan i mitten igen. Starta vid bottenområdet av bilen. Gnid vaxet från bilen med hård press. Torka och tillbaka eller i cirkulära rörelser. Eftersom vaxet insättningar på tyget, återveckas det att exponera en ren yta. Fortsätt att torka bort vaxet och ersätter mikrofiber för nya när de blir mättade med vax.
3

Placera pekfingret in i tyget. Använda fingret, gnugga trasan i trånga utrymmen såsom runt strålkastare, bakljus, dörrhandtag och lister.
4

Stå tillbaka från bilen och ser det över för dolda fyndigheter av vax. Vax tenderar att bosätta sig i fläckar såsom längs trim, och inte dyka upp förrän senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123170.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.