Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort gamla klistermärken från Car Windows

Klistermärken sätta på ett bilfönster försämras övertid. Solen kommer att skina på fönstret och värma upp klistermärken, blekning och skada klistermärke. Att försöka ta bort ett gammalt klistermärke från ett fönster kan verka knepigt, men du kan göra det med en liten armbåge fett. Du kommer att behöva ett par material och rätt kunskap för att ta bort gamla klistermärken från bilens fönster. Saker du behöver
Hårtork
plastspatel
Tvättsprit
Handduk
Pappershandduk
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla dörrar på bilen så att bilen är väl ventilerad. Detta minskar risken för att du kommer att andas in rök från de produkter som du kommer att använda för att ta bort klistermärken.
2

Värm de gamla klistermärken med en hårtork för att lossa limmet. Sätt hårtork på lägsta inställningen och håll den 3 till 4 inches från fönstret. Se till att du flyttar hårtork och tillbaka istället för att fokusera på bara ett område.
3

Skrapa klistermärken utanför fönstret med en plast spatel. Det är okej om de klistermärken lossnar i bitar. Om några av de klistermärken inte lossnar, värma dem med hårtork i några sekunder.
4

Placera en mössa full med tvättsprit på en ren handduk och torka bort eventuell kvarvarande självhäftande dekaler . För större områden, kan du behöva lägga till mer alkohol till handduken.
5

Spray fönsterputs på fönstret och använd en pappershandduk för att rengöra det för att ta bort alkoholen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122680.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.