Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur till Ren Säkerhetsbälten i en bil med lädersäten

Om du har en bil med lädersäten , då vet du att du måste ta särskild hand om dem och inte tillåta några vatten - baserade produkter för att spilla på dem . Eftersom du kommer att använda vatten - baserade rengöringsmedel för dina icke - lädersäten bälten , måste du vara särskilt försiktig under reningsprocessen . Rengör säkerhetsbältena , men skydda dina lädersäten också. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Handdukar
Cleaner
Visa fler instruktioner
1

lägg försiktigt handdukar över och över era platser för att skydda din läder . Använd inte tejp , utan snarare antingen placera dem så de stanna kvar eller ha en andra person hålla dem på plats .
2

Dra säkerhetsbältet hela vägen ut och in mot och ut genom dörren om möjligt . Undersök de områden som behöver rengöras .
3

Använd en produkt som är utformad för att rengöra säkerhetsbälten såsom Simple Green eller Bubbles skrubbning. Spraya ett par sprutar direkt på de nedsmutsade områden och låt det sitta i ungefär en minut . Använd sedan en mikrofiberduk och gnugga i en fram och tillbaka rörelse för att rengöra . Gör ett område i taget .
4

tillbaka säkerhetsbältet tillbaka i position och låt den torka innan den används .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122275.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.