Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bensin Spill från en Bilinteriör

Ta bort bensin spill från kupén så snabbt som möjligt för att undvika fläckar och långvarig inandning av skadliga ångor. Absorberande material bort bensin från klädsel och hårda ytor, men ett stort utsläpp kan kräva ersättning av mattan stoppning för fullständig bensin borttagning. Tillåt gott om ventilation till området och använda gemensamma kök objekt att rena gasen från klädsel och neutraliserar lukter. Din brandkåren eller skräp flyttservice kommer att råda dig om föreskrifter om omhändertagande av förorenade objekt. Saker du behöver
Sågspån eller lera kattsand
plast sopsäck
Bakpulver
vit destillerat ättika
Flytande diskmedel
vatten
Sponge
Vita pappershanddukar
Kaffesump (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna bildörrar eller bålen för att tillåta luftcirkulation i hela fordonet, beroende på var utsläppet inträffade.
Sida 2

Coat bensin spill i ett tjockt lager av absorberande material, t.ex. sågspån eller lera kattsand, och låt det sitta i ca 30 minuter.
3

Sopa de använda absorberande material i en plast sopsäck och följ din samfundets farligt avfall riktlinjer för omhändertagande.
4

Häll bakpulver på spillområdet och låt det sitta i minst 15 minuter. Bakpulver kommer att absorbera ytterligare vätska och neutraliserar lukter.
5

Dammsug bakpulver från mattan eller klädsel.
6

Blanda en rengöringslösning av en matsked vit destillerat ättika och en matsked flytande diskmedel till två koppar varmt vatten, som rekommenderas av "Good Housekeeping."
7

Skrubba fläcken med rengöringsmedel och en svamp, och sedan blot vätskan ur mattan eller klädsel med vita pappershanddukar.
8

Skölj rengjorda området med kallt vatten och torka upp vattnet med vitt hushållspapper. Låt området torka med öppna dörrar för tillräcklig ventilation.
9

Coat den torkade området i bakpulver eller färska kaffesump om någon lukt kvar, och dammsuga dem från området följande dag.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122611.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.