Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur göra din bil luktar ren och fräsch för evigt utan att spendera ett öre!

Jag vet inte om någon annan, men jag är trött på att köpa dessa luftfräschare träd som verkar vara det enda rimliga alternativet för att hålla din bil lukta nice och städa. Varje gång jag går in i bilen freshener isle i butiken ser jag tjugo olika nya nymodig prylar och varenda en av dem, oavsett hur dyra de är bleknar efter en vecka. Från och med nu jag använder detta istället .... Saker du behöver
en låda med torktumlare ark
Visa fler instruktioner
1

rensa ut bilen som vanligt. Dammsug sätena och golvplankor. Sedan torka av fönstren och streck.
2 p Om du röker, kan nu vara en bra tid att sluta, kan inget sött doftande överleva en rökfri miljö för väldigt länge. Om du inte vill sluta du kanske överväga att förbjuda rökning i bilen.
3

När du har fått din bil rensas ut, och din säker på att det finns inget särskilt stinkande insida, plats en Dryer Sheet (någon doft, något märke) under vart och ett av dina bilsäten.
4

sväng bilen och låt den köra med värmen på i ca 10 minuter. Detta kommer att få doften flödar starkt, och efter att bara gå om din verksamhet normalt. Din bil kommer att värma upp naturligt medan din körning orsakar söt frisk doft att fylla bilen varje gång du kör det.
5

torktumlare ark är extremt billig speciellt på dollarn Sore, gratis även för de flesta av oss eftersom de förmodligen sitter på tork just nu. Torken Sheets håller mycket längre än vanliga luftrenare, och en ruta skulle förmodligen räcka dig ett år. Rökare, kommer en ruta sista du kanske sex månader. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122109.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.