Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort tobak dofter från Cars

Cigarett rökning är kopplat till en mängd olika hälso krämpor inklusive hjärtsjukdomar, cancer och komplikationer andning, såsom emfysem. Om alla dessa hälsorisker är inte tillräckligt för att avskräcka någon från att röka, kanske att obehaglig lukt förknippas med rökning kommer. Rökare kan inte lukta överväldigande lukten av cigarettrök eftersom de används till lukten. Nonsmokers, å andra sidan, kan detektera lukten av cigaretter från en mil bort. Om du har köpt en bil från en rökare eller nyligen sluta röka, det finns sätt att få den rökiga lukten ur bilen. Saker du behöver
Bakpulver
Vakuum
Kattsand
Grunt kaka kastruller
apelsinskal
Interiör bil renare
Duk
Glasrengöringsmedel
Pappershanddukar
torktumlare ark
Visa fler instruktioner
1

Strö mattor och klädsel med en hälsosam dos av bakpulver. Låt bakpulver sitta över natten, sedan vakuum väl. Var noga med att suga upp askan som faller mellan och under sätena.
2

Fyll två eller flera grunda kaka kastruller med kattsand, och placera dem på brädorna i både fram-och baksätet. Låt kokkärl på plats över natten. Den kattsand absorberar cigarett lukten från luften.
3

Öppna dörrar och fönster på bilen för att möjliggöra ordentlig ventilation och frisk luft. Detta bidrar till att eliminera den inaktuella cigarett lukten.
4

äta en apelsin, och spara skalet. Placera apelsinskal på sätena eller golvet i bilen i flera dagar. De citrusskal kommer naturligtvis neutralisera cigarett lukt.
5

Spray instrumentbrädan, ratten, konsol, dörrpaneler och annan hård yta med en invändig bil renare. Torka med en ren trasa.
6

Rengör fönster och vindrutan med fönsterputs och hushållspapper. Detta tar bort nikotin och rök rester, vilket kommer att bidra till att rätta lukten.
7

plats flera torktumlare ark under sätena i din bil. Byt torktumlare ark när du märker att de har förlorat sin arom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122754.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.