Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Jeep Soft Top Windows

En Jeep ägare har vissa skyldigheter . Till exempel , till skillnad från andra fordon , är de övre fönstren tillverkade av ett mjukt material i stället för glas. Detta material kräver speciella reningstekniker . Det är inte svårt att rengöra dem om du har några minuter och några enkla material . Saker du behöver
Varmt vatten
Mild tvål
mjuk borste
Soft
handduk
Visa fler instruktioner
1

Tillsätt varmt vatten och en liten mängd mild tvål till en hink . Använd aldrig petroleumbaserade rengöringsmedel på din Jeep sufflett .
2

Använd en mjuk borste och rengöringsmedel för att rengöra någon caked lera eller annan smuts från tyget som omger fönstren . Detta kommer att göra fönsterputsning processen mycket enklare . Var noga med att inte använda penseln på själva fönstren , eftersom det kommer att repa materialet .
3

Använd en mjuk handduk och rengöringsmedel att rengöra någon lera eller andra rester från fönster . Använd aldrig en grov eller slipande rengöring verktyg eftersom det kan repa fönstrets yta .
4

Skölj fönstret ordentligt med rent varmt vatten . Var noga med att ta bort all smuts som togs bort , tillsammans med tvålrester .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122824.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.