Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man reparerar en Sticky Auto Dashboard

En klibbig instrumentpanel är en irriterande bieffekt av en gammal och smutsig instrumentbräda. Den klibbighet typiskt orsakas av gunk uppbyggnad på ytan av instrumentpanelen men det kan också orsakas genom avskalning av instrumentpanelens vinylskyddet och lämnar en klisterrest. Heat också kan orsaka färgämnen och rengöringsmedel som används för att rengöra instrumentbrädan för att komma upp till ytan. Det bästa sättet att ta bort klibbiga rester är att rengöra ytan noggrant. Saker du behöver
Foam Cleaner Review mjuka trasor
Plastskrapa
vinylklädsel renare
mjuk borste
Vattenbaserad vinyl protectant
Visa fler instruktioner

1

Torka av instrumentpanelen för att ta bort alla stora partiklar, såsom damm och mat.
2

Doppa en mjuk trasa i en lösning av varmt vatten och diskmedel som gjordes med en skum rengöringsmedel och varmt vatten. Vrid ur mjuk trasa tills den är fuktig. Låt inte lösningen att droppa, eftersom det kan skada fordonets elektronik.
3

Torka av instrumentbrädan med fuktig trasa tills ytan inte längre är klibbigt. Detta kommer sannolikt att ta upp till fem ansökningar om renare. Använd en ny trasa varje gång för att förhindra trasan förorenar ytan.
4

Låt instrumentpanelen för att torka. I extrema fall kan du använda en plast skrapa att skala bort gunk från ytan på instrumentbrädan.
5

Spray instrumentbrädan med en vinyl klädsel renare. Arbeta renare i vinyl med en skurborste. Torka av renare bort med en mjuk trasa. Låt instrumentbrädan för att torka.
6

Skydda instrumentpanelen genom att gnugga den med en vatten-baserade, vinyl skyddsmedel och en mjuk trasa. Använd inte en silikon sealer, eftersom detta kan förvärra klibbighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123109.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.