Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort buggar från Paint

Våren och sommaren är då felet befolkningen gör sin comeback. Oavsett var du bor, buggar tycks föröka sig och hitta din bil. Bug stänka på bilens exteriör kan lätt få bakas på och inbäddade i färgen om det inte tvättas bort direkt. Skrubbade bort dessa irriterande buggar kan bli frustrerande, men det finns många produkter på marknaden som kommer att på ett säkert och effektivt ta bort felet kvarstår om de används korrekt. Saker du behöver
Tjära och Bug Remover Review Mikrofiberduk
Safe Scrub Bug Svamp
Vatten
vax eller tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bug splatter så snabbt som möjligt. Ju tidigare du kan rensa bort det desto lättare kommer att lyfta från färgen.
2

Spray en mild bugg och tjära remover direkt på bugg röran och låt det sitta i några minuter för att lossa skräp . Addera 3

Torka bort felet kvarstår med en mikrofiberduk, en 2-in-1 tvätta mitt på bugg skrubbning sida eller en säker Scrub Bug svamp som har fuktats med varmt vatten under minst tre minuter för att mjuka upp dess yta. Dessa rengöring stöd kommer inte repa lacken på din bil.
4

Rengör ytan helt tills all röran har försvunnit och ytan är slät.
5

Ansök måla skydd som ett vax eller spray tätningsmedel till ytan där du har använt bugg och tjära remover om diskmedlet har tvättat bort någon av skyddet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123190.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.