Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Vägmarkeringsfärg Av en bil

Färgen som Department of Transportation använder för att måla linjer på vägarna är inte samma typ av färg som används för att måla din bil. Vägen färgen kommer att hålla fast vid din bil om du kör igenom det på gatan. Vägen färgen torkar på bilens målade ytan och så småningom chip bort, ta bort färgen din bil i processen. Om du nyligen fått road färg på din bil, använd leveranser från en Biltema för att ta bort färgen på under en timme. Saker du behöver
thinner handdukar
Bomull
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Blöt en bit av handduk i thinner. Torka den på bilens lack på en plats inte sett, som inuti en dörrposten eller under bagageluckan. Vänta 10 minuter för att säkerställa att de tunnare inte skadar lacken. Tunnare normalt inte skadar moderna billacker uretanfärg.
2

Torka vägen måla med handduk indränkt i thinner. Låt den tunnare tränga in färgen i fem minuter och torka den igen med handduken. Detta bör ta bort alla av vägen måla.
3

Häll en dime-stora mängd bil polish på en ren handduk. Arbeta polish i små cirkelrörelser över området rengöras med thinner.
4

Använd en torr sida av handduk att hand-polera polera bort bilen tills den skiner.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122116.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.