Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Old Car Gummi

Tvätta din bil är bara en del av den ordinarie underhåll som krävs när du äger din egen bil. Däremot kan inte alla delar av din bil kan rengöras på samma sätt. Till exempel finns det en annan teknik för rengöring av gummit på din bil än kroppen eller fönstren. Om gummit på din bil är gammal, måste du vara särskilt försiktig när du går igenom reningsprocessen. Saker du behöver
Slang
Spraymunstycke
Biltvätt tvål
Rag eller bil tvätta mitt
100 procent bomull dukar, 2
Visa fler instruktioner

1

bort smuts genom att spruta den gamla gummit på din bil med en slang. Använd en kraftfull sprutmunstycke för bättre resultat.
2

Spraya eller häll tvål biltvätt direkt på en trasa eller biltvätt mitt. Använd den för att skrubba ut kvarvarande smuts eller rester som du inte kunde skölja av. Med hjälp av en trasa eller biltvätt mitt, snarare än en skurborste, hjälper till att skydda din gamla gummi från skador.
3

Skölj däcket ordentligt med din motorstarka munstycke och kontrollera att se till att all smuts och rester har avlägsnats.
4

Torka av gummi eller låt den lufttorka. Spraya en yttre gummi trim Protectant produkten på en 100 procent bomull trasa och torka en tunn beläggning på bilens gummi. Detta skyddande kommer ytterligare reningsprocessen och hjälpa till att återställa din gamla gummit till sin forna utseende.
5

Låt gummi trim Protectant sitta i ca 10 till 15 minuter. Använd en ren, 100 trasa procent bomull för att ta bort överskott produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122880.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.