Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Profesional Car Cleaning DIY

Att upprätthålla en ren bil kan hjälpa till att hålla sitt andrahandsvärde på max. Regelbunden rengöring och detaljer håller överskott skräp från att bygga upp, förlänger livet på din lack och ser till att alla lampor och mekanismer exteriör förbli fri från hinder. Och om du har rätt tillbehör och är villiga att du sätter i armbåge fett, behöver du inte betala professionella priserna för en professionell nivå rengöring av bilar. Förnödenheter och utrustning

att utföra de mest professionell rengöring möjligt, investera i vissa specialiserade produkter och redskap. För rengöring produkter du behöver hjulrenöring, bilschampo, bil polish, bilvax, fönsterputs, allmänt ändamål renare och sprut-skum interiör renare. För din städning verktyg och utrustning, köpa en mjuk ryktborste och tvätta mitt, som tar bort smuts säkrare och effektivare än svampar. Köp mjuka svampar cellulosa ansökan att tillämpa vax och polish. Köp minst två mikrofiberdukar för enkel torkning med en stor glans. Du kommer också att behöva ett hjul pensel, olika borstar skrubbning och en 2-tums pensel med silvertejp lindade runt metallen området av handtaget för att undvika repor. Slutligen kommer en handhållen dammsugare hålla din inredning mattor rena.
Förberedelser

Börja med att blötlägga hjulen med hjul renare. Detta tenderar att vara en av de smutsigaste områdena i bilen så låt det dra i några minuter innan du skrubba hjulen med hjul borste och skölj. Under tiden, blanda bilschampo, följ noga instruktionerna noga. Om renare är för svag att det inte kommer att rengöra din bil ordentligt, och om blandningen är för stark det kommer streak och vara svårt att noggrant skölja av bilen.
Tvättning och torkning

schampo bilen, använd din kropp borste eller karda att tillämpa blandningen, som arbetar i en cirkulär rörelse uppifrån och ned, runt bilen. Använd aldrig vatten från botten fjärdedel av skopan, eftersom skräp lägger sig där och du är i huvudsak bara ansöka om ett nytt smuts till din bil. Töm hinken och blanda färsk renare när det behövs. Efter tvätt, skölj bilen och torka omedelbart med en mikrofiberduk. Arbeta snabbt när torkningen, eftersom luft-torkning orsakar ränder och märken vatten.
Sista handen

När bilen är torr, tillämpa polish och följ med vax med hjälp av applikatorn svampar. När vaxet är torrt, gnugga med en fuktig mikrofiberduk för att avlägsna remnants.You kan sedan gå vidare till rengöring av fönster och inredning. Använd mikrofiberdukar och penslar detalj att rengöra sprickor och springor som är svåra att nå. Vänta tills du är helt klar innan dammsugning för att se till att du tar bort all kvarvarande smuts och skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122423.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.