Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Jeep Wrangler Hard Top

En hardtop är ett bra tillbehör för en Jeep Wrangler som kommer att användas året runt i olika klimat. Wrangler hårda toppar är tillverkade av glasfiber, och har en faux-läder steniga yta som är attraktiva och hållbara. Men precis som alla bil exteriör, kan en hardtop blir smutsiga och förlorar sitt showroom yta över tiden. Följ dessa steg för att andas lite nytt liv och ser in i din Wrangler hardtop. Saker du behöver
Biltvätt lösning
Sponge
Bucket handdukar
Bomull
Bil detalj dressing
Visa fler instruktioner
1

Wash toppen som du skulle resten av fordonet. Spraya toppen noggrant med en slang för att avlägsna eventuell lös smuts och damm. Blanda en lösning biltvätt i en stor hink. Meguiar s NXT Generation Car Wash är en utmärkt allrengöringsmedel (se Resurser). Blanda den enligt riktningar med varmt vatten och sedan försiktigt skrubba hela översta med en svamp doppas i lösningen. Skölj och upprepa om det behövs.
2

Torka upp med en mjuk ren handduk eller en bil sämskskinn. Vara säker på att det material du använder för att torka inte har någon smuts på den som kan orsaka repor på ytan.
3

Blanda en 3:01 lösning av Meguiar s Hyper Dressing (tre delar vatten till en del dressing) och tillämpas på toppen med en fuktig svamp (se Resurser). Arbeta försiktigt så att lösningen från att få på dina fönster. Den Hyper Dressing kommer att lägga en glans till målgång i toppen. För mer glans, öka koncentrationen till förhållandet 2:1.
4

Låt Hyper Dressing lufttorka. När ytan är helt torr, polera försiktigt med en mjuk bomullstrasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122339.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.